Новини

Пророчество за балканските държави

от

Отдавна знаех какво ще се случи в Косово. Знаех, защото съм чел старите Пророчества, а те не лъжат. Ето какво пише в тях за Югославия и Косово:

Има държава от много държави. Те ще се отделят една от друга. Това е Югославия. Бившите републики ще обявят независимост и Сърбия ще остане сама. В Сърбия ще има една област, наречена Косово, която скоро също ще се обяви за независима от Сърбия държава, защото там живеят по-малко сърби и повече косовци, каквото и да означава това етническо самоопределяне. В Косово има един град, наречен Косовска Митровица, където живеят повече сърби и по-малко от вече споменатите косовци. Този град ще се обяви за независима от Косово държава. В Косовска Митровица има един квартал, наречен Митровски Косоварин, където косовците са с един повече от сърбите и този един е зарзаватчията. Ето този именно квартал ще се обяви за независима от Косовска Митровица държава. Различно ще е положението обаче на улица „Сърбовска”, втората пряка вдясно по главната улица на квартал Митровски Косоварин, защото от седемте къщи там четири ще бъдат с преобладаване на сръбски семейства. Това ще стане причина ул. „Сърбовска” да се обяви за независима от кв. Митровски Косоварин държава. На ул. „Сърбовска” № 3 обаче се намира кооперация „Косовски откос”, където в четири от шестте апартамента живеят косовци. Техният копнеж към свобода, чувството им за справедливост и изконното им право на самоопределение ще обособят Етажна собственост „Косовски откос” за независима от ул. „Сърбовска” държава. В апартамент № 4 на тази независима етажна собственост ще живее семейство Сърбич. Мъжът ще се казва Йован Сърбич, а жената Хашимка Тачка. Понеже Йован е с 30 килограма по-тежък от Хашимка, то очевидно сръбската плът преобладава над косовската в това семейство. Следователно Йован ще се обяви като държава, независима от държавата Улица „Сърбовска” № 3, Етажна собственост „Косовски откос”, апартамент № 4, Семейство Сърбич.

За зла участ Йован Сърбич ще се окаже шизофреник, който страда от раздвоение на личността. Личността му се раздвоява на Йован, който е сърбин, и на Йован, който е косовец. През деня Йован е косовец, а през нощта е сърбин. Работното време навсякъде е през деня, така че в двойнствената шизофренична личност на Йован администрацията е косовска, докато сръбски остават битовите и сексуално-семейните измерения на гещалта.* Ето защо с пълно право Йован Косовеца ще се обяви за суверенна държава, независима от държавата Йован Сърбина, независима от държавата Семейство Сърбич, независима от държавата Етажна собственост „Косовски откос”, независима от държавата Улица Сърбовска, независима от държавата Квартал Митровски Косоварин, независима от държавата Косова Митровица, независима от държавата Косово, независима от държавата Сърбия, независима от държавата Югославия.

Ето, това казва Пророчеството за бъдещето на балканските държави.

 

====================================

*Homo Gestalt (нем.) – хипотетична личност, съставена от няколко други личности, обитаващи свои собствени обособени материални тела.

автор: sulla.blog.bg

прочетен: 1061 коментари: 5

последна промяна: 03.03.2008 15:30

Може да харесате и: