Кисьов-Прошков Политика

Гледайте утре Кисьов и Прошков на живо

от

Предчувствието ми за утрешната среща между кандидатите за кмет е много добро. Във форума се събраха много въпроси, всичките важни и интересни. Както помните, преди десетина дни реших да събера господата Кисьов и Прошков, за да споделят мнението си по въпроси, повдигнати от читатели на SULLA.BG. Сигурен съм, че на срещата ще се повдигнат и още въпроси, които, заедно с вече събраните, ще съставят „Големия въпросник”, който искам да послужи за основа на обществения дебат за София при местните избори наесен.

Излъчване на живо. За съжаление много хора, които искат да дойдат на срещата, няма да могат, било защото не живеят в София, било защото имат по това време служебни ангажименти. За тях, стига по време на диспута да са пред компютрите си, съм се погрижил срещата да се излъчва на живо в SULLA.BG.

Обратна връзка. В залата ще имаме и постоянна връзка със страницата на събитието във Facebook, така че, ако някой иска да се изкаже, ще го видим на голям екран.

Смятам форматът да е следният: пред публиката сме петима души – аз, двамата кандидати и началниците на щабовете им. Днес ще обработя въпросите от форума, ще ги разпечатам на фишове и ще ги тегля на случаен принцип от урна. Господата Кисьов и Прошков ще се редуват при отговорите, като няма да могат да избират въпросите, на които ще отговарят. Залата ще има думата за въпроси. Кандидатите ще получат в печатен и електронен вид всички въпроси, за да могат да отговорят и на онези, за които няма да стигне времето. Пълните отговори ще бъдат публикувани на SULLA.BG.

Това е. Утре ще се видим. Малко съм притеснен, защото толкова много хора са заявили желание за участие, че не знам как ще ги побере залата, може би ще трябва да вадим монитор отвън. А сградата на София Прес, за разлика от Картаген, не бива да бъде рушена.
Може да харесате и: