007

Ъплоуднати Постинги За Ауърдване

от

Реших окончателно и категорично догодина да се явя на конкурс за красота и да го спечеля. Целта ми се вижда съвсем достижима, при положение че тази година успях да спечеля наградата за блог на Българската WEB асоциация, наградата за блог на БГ Сайт и втора награда на публиката на БГ Сайт. Винаги съм смятал, че по-добре изглеждам отколкото пиша (което не значи, че се мисля за много красив, просто съм критичен към текстовете си) и след като мога да победя с писане, защо да не победя и с изглеждане. Ето, „Менхънт”, „Мистър България”, а защо не и „Сър България” ме очакват да ги покоря. Дано само регламентът да не изисква да се дефилира по бански, защото тогава пред всички ще лъсне белотата на моето увлечение по бирата.

С известно самохвалство трябва да призная, че досега в кариерата си съм имал доста успешни и дори, както биха се изразили някои господари на словото, звездни моменти. Но никога не съм бил толкова щастлив и толкова трогнат, колкото се почувствах снощи на церемонията по награждаването, когато ме спираха съвсем непознати хора и ми казваха, че четат откровените ми щуротии в блога и ги харесват. Сред тях имаше много мои връстници (между 40 и 50), но имаше и много млади момчета и момичета по на 20 и няколко години. Не бях предполагал, че моите често префърцунени и в много отношения тегави писания ще докоснат млади хора, които имат къде-къде по-важни и интересни занимания.

Никога не съм бил толкова щастлив и толкова трогнат, колкото останах от отношението на приятелите ми в Интернет. Винаги съм си мислел, че, дращейки в блога, градя образ на един кисел мърморко, който вечно е недоволен от нещо и вечно на нещо се присмива като някой дърт комплексар. Хората обаче ми отговориха със симпатия. Почти не ме ругаха и дори ме хвалеха. И аз се досещам защо е така. Защото, колкото и кисел и присмехулен да съм бил, никога не съм преставал да съм честен и искрен, а изглежда уважението към честността и искреността все още не е умряло.

Благодаря на всички приятели и няма да им кажа какво си мисля за тях, защото те си знаят. J

CHEERS!


Може да харесате и: