Реклами

„АКТИВИА” – Млечно-кисел производ – Активното мероприятие започва!!!

от

Ако DANON си мисли, че ще му се размине, горчиво се лъже! Готов съм да изпратя 14 капачки, само че ме мъчат следните въпроси:

1.     Как да докажа на Данон, че съм му ги изпратил, при положение че адресът е пощенска кутия някъде-си?

2.     Откъде Данон ще знае, че лично аз съм изял тези 14 млекца? Може да съм включил роднини…

3.     Може ли Данон да знае, че не съм се просрал? Как му доказвам, че съм все още запечен? С чисто цокало? Подозрително…

4.     Колко пари ще ми върне Данон? Откъде те ще знаят за колко пари съм им закупил продукта?


Върху опаковката на Активия няма цена. Тогава какви пари ще ми върне Данон? Ще поживеем и ще видим. Според мен – никакви, но дано не изляза лош пророк. Този въпрос е важен, защото разбрах, че друг светъл ум също се е заел с тази промоция и то по брилянтен начин – решил е да купи 14 Активии от Метро, където е по-евтино, и да изпрати капачките, за да му върнат парите по цени на обикновен магазин. Разликата ще усвои, каквато и да е тя – берекет версин! Андрешко! Шапка му свалям! Ще следя проекта му и ще обнародвам резултатите своевременно.


А що се отнася до моето изследване, на този етап ще приведа само следния цитат:


„МК Млечно-кисел производ со Бифидус Есенсис. Состав: кравjо млеко, живи култури Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidus Essensis. Хранливи вредности на 100 г: маст 3.9 г. …..Употребливо до…..Да се чува на температура…..


Първо, защо този текст е на македонски? Второ, Lactobacillus bulgaricus не е ли собственост на държавното LB Bulgaricum? Аз мисля, че е. Или греша?… Но това да им е проблемът. Веселбата предстои!

Може да харесате и: